Oopera Skaalas föreställning Vierge Moderne ges på teater Viirus  på Medelhavsgatan 14 på Busholmen, Helsingfors.  Edith Södergran-sällskapet har reserverat biljetter till föreställningen den 14 november. Skådespelaren Lena Labart intervjuar litteraturvetaren Agneta Rahikainen kl. 18 och förställningen börjar kl. 19. Boka din biljett genom att betala in 25 euro på Edith Södergran-sällskapets konto FI17 4963 1040 0131 33. Anna Dönsberg delar ut biljetterna i teater Viirus foajé  kl. 17.45.

Sällskapets medlemmar får också biljetter till nedsatt pris, 25 euro, till föreställningarna av operan den 15 och 16 november. Boka biljett på toimisto@oopperaskaala.fi och skriv att du är medlem i Edith Södergran-sällskapet.

Samma rabatt gäller till de tre föreställningarna av operan som ges i Åbo 22, 23 och 24 november på teater Manilla/Aurinkobaletti på Västra Strandgatan 64. OBS! Skådespelaren Lena Labart intervjuar litteraturvetaren Agneta Rahikainen den 23 november kl. 18 och förställningen börjar kl. 19. Boka biljett på toimisto@oopperaskaala.fi och skriv att du är medlem i Edith Södergran-sällskapet.